Κωνσταντίνος Μπάρκας
Βουλευτής Ν.Πρέβεζας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ

01|02|2022
Κώστας Μπάρκας: Είμαστε όλοι συντετριμμένοι με τη δολοφονία του Άλκη

«Όταν δολοφονείται ένας νέος άνθρωπος για οπαδικά κίνητρα είναι κάτι που παραπέμπει σε τριτοκοσμικές αντιλήψεις και πρέπει να το σταματήσουμε άμεσα» ήταν η τοποθέτηση του Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Νομού Πρέβεζας, Κώστα Μπάρκα, στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Radio North» αναφερόμενος στην δολοφονία του Άλκη στην περιοχή του Χαριλάου. Παράλληλα, ο κ. Μπάρκας τόνισε ότι «η πολιτεία πρέπει να δώσει μάχη εναντίων του χουλιγκανισμού, ας είναι αυτό το παιδί το τελευταίο θύμα, οι ομάδες πρέπει να υποστούν τις συνέπειες ώστε να σταματήσει όλο αυτό».

Αναφερόμενος στο κύμα ακρίβειας και στην ενεργειακή κρίση, ο κ. Μπάρκας σημείωσε «Βρισκόμαστε μπροστά σε μία κρίση η οποία έχει τρία μέτωπα, είναι η κρίση στην οικονομία, η κρίση της ενέργειας και η οικολογική κρίση. Ο κόσμος δεν μπορεί να βγάλει πια τον μήνα με αυτά που παίρνει και η κυβέρνηση είναι απούσα. Όσο και να προσπαθεί η κυβέρνηση και τα συστημικά μέσα να αλλάξει η ατζέντα δεν θα τα καταφέρουν».

Σε σχετική ερώτηση σχετικά με τις δημοσκοπήσεις που δείχνουν τη Νέα Δημοκρατία να έχει ισχυρό προβάδισμα ο κ. Μπάρκας απάντησε «Αν η Νέα Δημοκρατία νιώθει τόσο άνετα με το προβάδισμα της ας κάνει εκλογές έτσι ώστε να μπορέσει να ενισχύσει την στήριξη αυτή της κοινωνίας στο «πρόσωπο» της. Εμείς έχουμε ζητήσει όλες οι δημοσκοπήσεις να έρθουν στην επιτροπή «Θεσμών και Διαφάνειας» της Βουλής ώστε να δούμε με ποιον τρόπο γίνονται και ποια τα αποτελέσματα τους».

Κλείνοντας την τοποθέτηση του ο κ. Μπάρκας άφησε αιχμές για τον πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, Νίκο Ανδρουλάκη, τονίζοντας ότι «Όταν ψηφίζουμε ναι σε μια πρόταση μομφής αυτό δυνητικά μπορεί να οδηγήσει και σε εκλογές, άρα η πρόταση του «Ναι στην πρόταση, Όχι σε εκλογές» αναφέρεται λογικά σε κυβέρνηση τύπου Παπαδήμου. Αν ο κ. Ανδρουλάκης αναφέρεται σε κάτι τέτοιο ας το πει ευθαρσώς.».

 

Ακούστε σχετικά στο παρακάτω ηχητικό: