Κωνσταντίνος Μπάρκας
Βουλευτής Ν.Πρέβεζας

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ

16|12|2016
Κώστας Μπάρκας «Η χθεσινή στάση της Ν.Δ. ήταν μια στάση υπεράσπισης των πιο ακραίων απόψεων της Ευρώπης, του κ. Σόιμπλε και του κ. Ντάισελμπλουμ».

«Η χθεσινή στάση της Ν.Δ. ήταν μια στάση υπεράσπισης των πιο ακραίων απόψεων της Ευρώπης, του κ. Σόιμπλε και του κ. Ντάισελμπλουμ» είπε ο βουλευτής Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Μπάρκας, αναφερόμενος στο αποτέλεσμα της ονομαστικής ψηφοφορίας στην Ολομέλεια της Βουλής για την παροχή του έκτακτου βοηθήματος σε όσους συνταξιούχους παίρνουν σύνταξη κάτω από 850 ευρώ μηνιαίως.

Ο Κώστας Μπάρκας, μιλώντας στην εκπομπή «Live U»  του STAR, το πρωί της Παρασκευής, 16 / 12, πρόσθεσε «η αξιωματική αντιπολίτευση δεν ενδιαφέρεται για τον ελληνικό λαό».

Σε ό,τι αφορά τη  χθεσινή Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες ο Κώστας Μπάρκας τόνισε «Η ελληνική κυβέρνηση έχει πράξει τα δέοντα - αυτά που απορρέουν από τη συμφωνία -, η δική μας αξίωση είναι να κλείσουμε την δεύτερη αξιολόγηση, ώστε η χώρα να μπορέσει να πάει παρακάτω» και συμπλήρωσε «Φωνές από την Ευρώπη, που πριν ήταν αρνητικές όσον αφορά αν οι ελληνικές κυβερνήσεις κάνουν τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις, πλέον δεν υπάρχουν».

Ο Κώστας Μπάρκας κατέστησε σαφές ότι δεν βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο και υπογράμμισε ότι στην «κρυφή» ατζέντα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι η διάλυση του κοινωνικού κράτους και οι απολύσεις εργαζομένων στο δημόσιο τομέα.

 Δείτε εδώ: